Total: NOK 0,00
Herav mva.: NOK 0,00
-

×
Antall:
+
NOK

Om oss

 
Beryllen Mineral Senter åpnet 29 Mai 2002, og har over ti års erfaring i kjøp og salg av stein og mineraler.
Vi holder til i den gamle stasjonen på Kile i Hægeland og har ett stort sortiment av både naturlige og behandlede stein produkter.
Her kan den ihuga samler kanskje finne den stuffen som "bare" må inn i samlinga, eller kanskje du har funnet ut hvordan du bruker energien i stein og krystaller innen Healing. Det er litt for enhver smak i vår butikk og håper du stikker innom, i alle fall for å se på noe av det flotte som kommer ut av fjellet.
 

 

 
Her er ett lite utsnitt av vårt sortiment.
 
Vi kjøper også stein, mineraler og samlinger. Har du noe som du tror kan være i vår interesse så ta gjerne kontakt.
 
Om bildene i nettbutikken og fotografering av stein og mineraler sier vår dyktige fotograf Robert Omestad følgende: Stein eller mineraler kan av og til være forferdelig vanskelige å ta gode bilder av pga av sammensetting og sære lysrefleksjoner. Og ikke et eneste objekt oppfører seg likt. Men jeg prøver å gjenngi objektet så naturlig og godt som mulig. Ingen større bildemanipulasjoner forekommer annet enn av og til litt støv og støyfjerning og forsiktig lys/mørke for att det jeg tar bilder av skal gjenngis så korrekt og ekte som mulig, for att kjøper skal føle at han/hun virkelig får det som blir gjenngitt på bildet.
Men, det er mange faktorer som spiller inn når det gjelder dette området som fotograf ikke rår over som feks. dine skjerminnstillinger etc.
I vår nettbutikk gjelder angrefristen (14 dager) som en trygghet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beryllen Mineral senter Setesdalsveien 925 4720 Hægeland Tlf. 38154885 9 - Foretaksregisteret 992619414
Produsert av 24Nettbutikk © 2002 - 2017